نرم افزار حسابداری آنلاین حرفه ای ویژه مشاغل و شرکت ها فرقی نمیکند صاحب کسب و کاری کوچک باشید یا مدیرعامل یک شرکت و سازمان بزرگ و معتبر؛ در هر صورت برای مدیریت امور مالی و حسابداری خود به نرم افزار حسابداری نیاز خواهید داشت.
حسابداران حرفهای در سازمانها و شرکتهای بزرگ برای ثبت اطلاعات و تراکنشهای مالی و محاسبه سود و زیاد و … از برنامههای حسابداری متعددی استفاده میکنند و بخش زیادی از رشد اقتصادی آنها متکی بر این برنامههای دیجیتال است.
در حال حاضر محصولات متنوعی در بازار وجود دارند که خوشبختانه کیفیت و خدمات خوبی دارند و توسط کسب و کارهای مختلف استفاده میشوند.
البته نوع نرم افزاری که انتخاب میکنید تا حد زیادی به زمینه فعالیت، نوع کسب و کار و اندازه و ابعاد شرکتتان نیز بستگی دارد. از همین رو انواع نرم افزارهای فروشگاهی، شرکتی و سازمانی و … وجود دارد که امکان انتخاب بهترین محصول را به شما میدهد.
حسابداری آنلاین چیست؟
حسابداری آنلاین که از آن با عنوان حسابداری اینترنتی یا حسابداری ابری هم یاد میشود روشی جدید است که با استفاده از آن میتوان با اینترنت و نرم افزار، از راه دور نیز به اطلاعات حسابداری یک واحد اقتصادی دسترسی داشت و اقدامات لازم را در زمینه حسابداری انجام داد.
از آنجا که این امور در فضای آنلاین (فضای ابری) انجام میگیرد نیازی به نصب نرم افزار بر روی کامپیوتر وجود ندارد و سیستم حسابداری آنلاین همانطور که از اسم اش پیداست، خود به صورت آنلاین فعالیت میکند.
نرم افزارهای حسابداری از گذشته نهچندان دور تا همین امروز، بسیار مورد استقبال شرکتها و حسابداران قرار گرفته است. چراکه با کمک این نرم افزارها، ارتباطات بین واحدها منسجمتر شده، حسابها منظمتر و در مجموع امور مالی یک شرکت یکپارچه و سیستماتیک میگردد.
تفاوت نرمافزار حسابداری تحت وب با حسابداری آنلاین
نرم افزار حسابداری تحت وب از آن جهت با نرم افزار حسابداری آنلاین متفاوت است که به ارائه قابلیتهای حسابداری در بستر وب میپردازد، بدون آنکه به نصب نرم افزار و پیکر بندی خاصی نیاز باشد.
نرم افزار حسابداری تحت وب کلیه امکانات نرم افزارهای نصبی تحت سیستم عامل را در کنار حفاظت از اطلاعات ارائه میکند. این نرم افزار برخلاف نرم افزار حسابداری آنلاین در سرور مشتری نصب و نگهداری میشود و با مشکلاتی از قبیل نگهداری، پشتیبانی و نصب نگارشهای تازه مواجه است.
تاثیر نرمافزار حسابداری آنلاین بر توسعه و رشد کسب و کار شرکت شما
تاثیر نرمافزار حسابداری تحت وب بر پیشرفت کسب و کار، بسیار حائز اهمیت است. بزرگترین مزیت استفاده از نرمافزار حسابداری، عدم نیاز به یک متخصص مالی در امور حسابداری است.
اکثر سیستم عاملها کاربر پسند بوده و تنها با داشتن دانش تخصصی اندک، شما میتوانید از نرمافزار حسابداری ابری در امور مختلف مالی استفاده کنید.
بسیاری از نرمافزارهای حسابداری آنلاین، از طریق اتوماسیون و سادهسازی این وظایف به کارآفرینان و استارتاپها کمک میکنند. نحوه استفاده از آنها، به نوع کسب و کار شما بستگی دارد.
اگر هنوز مطمئن نیستید که آیا یک نرمافزار حسابداری آنلاین برای شرکت شما لازم است یا خیر، به شما توصیه میشود که 14 نکته مهم ارائه شده در ادامه مطلب، پیرامون تاثیر نرمافزار حسابداری آنلاین بر رشد کسب و کار را بررسی کنید.
فرآیندهای کسب و کار بهینه شده
صرفه جویی در پول
اتوماسیون ثبت سوابق
انجام کارها به صورت دقیقتر
گزارشهای عملی
تمام دادههای شما هماهنگ شدهاند
نرمافزار حسابداری آنلاین مقیاس پذیر است
مدیریت موجودی کارآمد
تطابق مالیاتی را کاهش میدهد
اضافه کردن کاربران و دسترسی از هر کجا
ایجاد فاکتورهای حرفهای
خودکارسازی انجام وظایف
سادهسازی همکاری
محافظت در برابر تهدیدات دنیای واقعی
سخن آخر
درنهایت باید گفت طراحی و پیادهسازی نرم افزارهای حسابداری تحولی عظیم در سیستم مدیریت مالی در سراسر جهان بوده و نرم افزار حسابداری تراز آنلاین این نوآوری مفید را تکمیل کرده است.
شاید شما بهعنوان مؤسس یک کسبوکار توانایی شگرفی در خلق ایدههای مختلف برای فروش بیشتر و بازاریابی داشته باشید. بهتر است این امر را به یک نرمافزار حسابداری معتبر بسپارید و دورادور و با دقت بالایی بر آن نظارت داشته باشید.
نرم افزار حسابداری آنلاین – نرم افزار مالیاتی آنلاین